Primul sarut, fiecare persoana trebuie sa treaca prin aceasta prima oara. Trebuie sa te asiguri ca va fi un lucru pe care sa ti-l amintesti, decat unul pe care vrei sa il uiti cat mai repede, nu? Iata cateva sfaturi si tehnici ca sa faci ca saruturile tale sa fie irezistibile si greu de uitat, in sensul bun!

Respiratia proaspata este extrem de importanta! Si daca te gandesti doar la acest lucru, da cuiva fiori. Asigura-te ca respiratia ta este proaspata si elimina mirosurile neplacute.

Buze moi. Daca buzele tale se usuca toata ziua, atunci nu vor fi foarte bune de sarutat. Foloseste un balsam de buze ca regula de baza, pentru a le pastra hidratate, pline si moi. Vor atrage imediat atentia baietilor.

Pozitionarea. Daca este prima oara cand te saruti cu cineva, atunci probabil iti faci multe griji in legatura cu tine. Vei sta aproape de partenerul tau si vei observa felul in care isi inclina capul. Ar trebui sa iti inclini capul in directia opusa lui, apoi va veti saruta lent, si usor. Fii atenta ca puteti sa sa va izbiti nasurile, ceea ce poate fi foarte amuzant sau foarte penibil, in acelasi timp. Asigura-te ca faci tu prima miscare.

Deschide buzele. Ar trebui sa intredeschizi usor buzele, lasa sarutul sa se dezvolte usor, ca parte definitiva a acestui fenomen.

Respiratia la momentul potrivit. Nu ar trebui sa iti tii respiratia cand saruti pe cineva, pentru ca la un moment dat, vei vrea sa respiri cu toata forta. Respira pe nas, normal, si concentreaza-te pe sarut, bucura-te de sarut si nu te gandi la respiratie.

Foloseste mainile. Ar trebui sa iti plimbi mainile prin parul lui si sa ii masezi usor parul, fa ceva senzual si fa-l sa se indragosteasca astfel de tine. Un prim sarut care il va cuceri definitiv, daca ii adaugi o nota de senzualitate inocenta!