1

Cand vine vorba de vedete, stim cu totii ca fac senzatie cu tinutele si accesoriile lor. Ei bine, dintre celebritati preferatat mea este Gwyneth Paltrow, nu numai pentru ca este o actrita uimitoare, ci pentru ca stilul ei este simplu dar plin de farmec.
Cred ca majoritatea dintre voi ati vazut-o pe covorul rosu aratand spectaculos intr-o rochie neagra accesorizata cu auriu. Si despre asta vom vorbi astazi: cum sa potrivim auriul cu restul tinutei.

Atunci cand vine vorba de auriu, cel mai tare esti colierul. Este perfect pentru petreceri sau evenimente de seara. Poti purta o rochie fara spate cu un colier auriu, sau daca vrei sa fii ceva mai conservatoare, alege o rochie neagra lunga cu baratari aurii.Dar sa nu uitam, ca atunci cand vine vorba de accesorii auriu, plicul joaca un rol important. Tot ce ai nevoie sunt cateva sfaturi potrivite si cateva demonstratii pentru a crea o viziune clara in ceea ce priveste o astfel de combinatie. Imaginile de mai jos va vor ajuta sa alegeti o tinuta potrivita cu stilul dvs.