Pentru schimbarea deprinderilor alimentare sunt necesare intre 4 si 5luni de parcurgere riguroasa a unei diete de slabire. Meniurile sunt cheia principală de a menţine greutatea deoarece toate produse alimentare nu au nici o grăsime, dar încă mai oferă toate nevoile energetice ale corpului tau

Mentinerea greutatii ideale tine de stilul zilnic de alimentatie, de aceea trebuie sa stii cum sa eviti tentatiile nesanatoase

A-ti mentine greutatea ideala constituie etapa cea mai grea a unei cure de slabire, de aceea, nu sunt prea multi aceia care reusesc sa o depaseasca.

Un alt truc pentru a-ti pastra greutatea ideala este micul dejun. Nu sari peste gustarea de dimineata, este cea mai importanta masa a zilei. Asta nu inseamna ca trebuie sa mananci doar cereale cu lapte.

O alta metoda de intretinere este sportul. Cercetarile stiintifice au aratat ca activitatea fizica regulata este una dintre cele mai bune metode de a mentine oasele sanatoase. Exercitiile de forta, joggingul, ridicarea de greutati sunt utile pentru conservarea masei osoase, ceea ce reprezinta o componenta critica in reducerea riscului de slabire a oaselor care se produce odata cu inaintarea in varsta, favorizand aparitia fracturilor.