Unul dintre interesele cele mai pronunțate ale femeilor este preocuparea pentru frumusețe. O știu și ele, o știm și noi și de altfel, toată lumea o știe. Să vrei să fii frumoasă și să arăți lumii întregi asta e o dorință pe care fiecare reprezentantă a sexului frumos o are. Cele mai multe dintre ele reușesc să obțină și admirația, respectiv aprecierea celorlalți, fie datorită faptului că știu exact ce haine să poarte în funcție de ocazie, cum să se machieze pentru a arăta întotdeauna fresh, elegant și cool, astfel încât să se simtă tot timpul bine în pielea ei, cum să se comporte cu ceilalți din jur, cum să zâmbească și să-și păstreze încrederea în forțele proprii. Dar frumusețea nu se rezumă numai la a avea un aspect de invidiat și cele mai proporționale forme ale corpului, ci și la comportamentul pe care îl afișezi în societate, la modul tău de-a fi și modul în care îi faci pe ceilalți să se simtă în preajma ta.

zambet

Mergând pe ideea că fiecare femeie dorește să-și păstreze frumusețea, indiferent de momentul din zi ori noapte, sau în ciuda timpului care trece, ne-am gândit să facem un inventar al trăsăturilor care le fac pe femei frumoase în orice ocazie, context și moment din viață. Atenție, nu ne referim numai la armonia trăsăturilor feței sau la regulile elementare de vestimentație și machiaj, ci la câteva atu-uri pe care o femeie frumoasă trebuie să le dețină în permanență. Înarmată cu ele, reprezentanta sexului frumos va ști cum să strălucească și să epateze doar prin simpla ei prezență.

În primul rând, o femeie frumoasă este încrezătoare în ea și în forțele ei proprii. Chiar dacă nu ai cel mai de invidiat corp feminin, chiar dacă ești conștientă că machiajul te ajută să scapi de imperfecțiunile feței sau de faptul că alegerea îmbrăcăminții potrivite te ajută să ascunzi părțile corpului tău de care nu ești chiar atât de mândră, păstrează-ți mereu optimismul cu privire la frumusețea pe care o deții, fie ea exterioară sau interioară. Adevărata frumusețe a unei persoane se vede atât la exterior, cât și în interior, așa că trebuie să ai grijă să le oglindești pe ambele în aceeași măsură. Nu neglija nici unul dintre cele două aspecte, și mai ales, nu lăsa pe nimeni să-ți umbrească zâmbetul sau încrederea pe care o ai în frumusețea ta.

Și pentru că veni vorba de asta, reține că arma secretă a unei femei este zâmbetul. Suntem cuceriți de persoanele care zâmbesc mult și o fac într-un mod plăcut, așa că zâmbetul frumos este cel mai bun mod prin care poți cuceri persoaneje din jurul tău.

Vorbește cu cei din jur și încearcă să-i cunoști pe fiecare în mod individual. Într-un fel ne comportăm atunci când suntem într-un grup restrâns și altfel o facem atunci când suntem doar noi și cealaltă persoană. Particularitățile personalității celuilalt se cunosc cel mai bine în discuții individuale. Așa că, oricând ai ocazia să cunoști pe cineva în particular, încearcă! Și comportă-te și tu la fel de natural.

Ca o regulă simplă și de efect, în încheiere, nu uita că o femeie naturală, atât în aspect, cât și în vorbire sau în comportament, este întotdeauna o femeie frumoasă!