Dieta cu fructe si lactate – Retete eficiente

O dieta sanatoasa, usor de tinut si nu exagerat de costisitoare.Poti tine o dieta bazata pe fructe si legume timp de 1 pana la5 zile. Fructe si legume prospete, sucuri de fructe sau legume faraadaos de zahar sunt singurele alimente care iti sunt permise in aceasta perioada.

Cele 3 elemente de baza: lapte, banane si grepfrut
Durata: 3-7 zile
Kilograme pierdute: 3 in 3 zile

Dieta cu capsuni:

Capsunile contin 89% apa, vitamine (A, B1, B2, B6, C, E, PP, K), minerale ( sodiu, potasiu, fier, fosfor, calciu, sulf, mangan, cupru), protide si zaharuri.
Aceasta cura curata organismul de toxine, ajuta la vindecarea anemiei, asteniilor, fiind benefica celor care sufera de insuficienta hepatica, hipertensiuni arteriale sau alte boli cronice.

Dieta cu banane si lapte
Se iau trei mese pe zi, fiecare compusa dintr-o cana (0,25l) cu lapte degresat sau ceai, neindulcit, si doua banane (care se pot consuma ca atare, amestecate cu lapte sau coapte in coaja la cuptor).
Dieta cu grepfrut si branza

Se iau tot trei mese zilnic, compuse dintr-un grepfrut taiat in jumatati si amestecat cu 100 grame de branza degresata. In ambele cazuri, se poate bea apa si ceai in cantitatea dorita. Laptele sau branza pot fi inlocuite cu iaurt degresat, care asigura o digestie mai buna.

Dieta cu grapefruit si branza

Se iau tot trei mese zilnic, compuse dintr-un grepfrut taiat in jumatati si amestecat cu 100 grame de branza degresata.

In ambele cazuri, se poate bea apa si ceai in cantitatea dorita. Laptele sau branza pot fi inlocuite cu iaurt degresat, care asigura o digestie mai buna.