africa

Cu peisajele expansive și viața formidabilă a animalelor, cel de-al doilea cel mai mare continent din lume este, fără îndoială, cel mai bun loc de vizitat măcar o dată în viață. Fiind într-un loc care nu s-a schimbat de secole și uneori de milenii, veți obține unele dintre cele mai frumoase excursii in africa.

Africa este un continent enorm și oferă numeroase destinații care merită explorate. Într-o excursie prin Africa, puteți întâlni oamenii din Masai Mara din Kenya, puteți privi spre câmpiile Serengeti sau vă puteți relaxa pe o insulă tropicală. Africa este diversă și frumoasă, și nu există sfârșit la ceea ce puteți vedea, face și explora acolo. Pe măsură ce vă planificați următoarele excursii in africa, asigurați-vă că includeți cel puțin una dintre cele mai bune locuri de vizitat în Africa de pe această listă, după cum vă va permite programul.

1. Excursii in africa – Giza Necropolis (Egypt)

Dacă ați dorit mereu să vedeți piramidele din Egipt, atunci faceți din Giza următoarea destinație de călătorie. Giza este poarta către cele mai iconice structuri ale Egiptului și este foarte aproape de orașul Cairo. În timp ce vă aflați în Giza, puteți intra în Marea Piramidă a lui Khufu, acum ultima structură rămasă a celor Șapte minuni antice ale lumii. De asemenea, puteți vizita Sfinxul, câteva piramide mai mici și o serie de muzee incredibile, care vă ajută să explicați rolul acestor piramide și semnificația lor în istoria egipteană. Giza reprezintă una dintre cele mai interesante destinații când căutați cele mai bune excursii in africa.

piramide

2. Excursii in africa – Serengeti National Park (Tanzania)

În nord-estul Tanzaniei se află Parcul Național Serengeti, una dintre cele mai incredibile zone de conservare din Africa. Numele de Serengeti înseamnă câmpii nesfârșite, și asta este exact ceea ce veți găsi în parc. Mai mult de un milion de lupi și peste 200.000 de zebre migrează în câmpie în fiecare an. Când vizitați Parcul Național Serengeti, veți putea vedea animale sălbatice ca ghepardi, leoparzi, girafe, bivoli, gazeli și multe altele. Călătoriile cu baloane cu aer cald precum și safari sunt ambele moduri incredibile de a profita la maximum de Serengeti.

serengeti

3. Excursii in africa – Victoria Falls (Zambia și Zimbabwe)

Chiar la granița dintre Zambia și Zimbabwe se află Victoria Falls, o cascadă incredibilă pe râul Zambezi. De-a lungul graniței din Zambia, cascadele sunt numite Mosi-oa-Tunya. Din decembrie până în martie, cascadele sunt mai dramatice, deoarece este, de asemenea, sezonul ploios, dar restul anului poate oferi o vedere mai puțin obscură.

victoria

4. Excursii in africa – Rezervația Națională Masai Mara (Kenya)

Africa este locuită de mai multe grupuri de oameni diferiți, dar puține sunt atât de fascinante ca și Masai. Acest grup deține Rezervația Națională Masai Mara spre partea de sud a Kenyei, iar în fiecare an mii de turiști vin să exploreze peisajul și fauna sălbatică. Pe lângă faptul că vedeți totul, de la rinoceri la lei, puteți vizita un sat local pentru a afla mai multe despre cultura, bucătăria, și obiceiurile Masai Mara.

Wildebeest migration

5. Excursii in africa – Cape Town (Africa de Sud)

Capitala Africii de Sud este Cape Town, un oras extraordinar, istoric si vibrant numit pentru locatia sa pe Capul Bunei Sperante, este cea mai bune destinație când căutați cele mai bune excursii in africa. Pentru a cunoaște istoria orașului Cape Town, asigurați-vă că explorați repere incredibile, cum ar fi casele pline de culoare din cartierul Bo-Kaap, precum și insula Robben, unde au avut loc odată deținuți politici precum Nelson Mandela. Una dintre atracțiile naturale de top este Table Mountain, care oferă priveliști impresionante asupra orașului plin de viață. Puteți face plimbări până la Mountain Table sau puteți face o plimbare cu telecabina.

cape town