Accessorize SpringSummer 2014 Campaign

Nina Agdal lansează noua colecție Accessorize pentru primavara / vara 2014, arătând cele mai spectaculoase pise ale sezonului. Noua campanie a fost filmată în Los Angeles de fotograful calificat Ben Weller. Noua campanie Accessorize pentru primavara / vara 2014 dispune de opțiuni care va ajunge în magazine la momente diferite , în lunile viitoare .

Accessorize6 Accessorize4

 

În primele zile oficiale ale verii , brandul va aduce o varietate de genți de mână cool și opțiuni uimitoare de bijuterii care poate condimenta o varietate de lookuri. Noile genți de mână Accessorize au un design modern, elegant și vin într-o multitudine de tonuri de chic, de la pasteluri minunate la culori de bomboane. Eticheta britanică arată o preferință puternică față de minunatele genți de mână elegante, plicuri cool, deși sunt și câteva opțiuni cool, cu un fler boem, de asemenea, incluse în noua linie.

Accessorize 1

Designerii cu un apetit insățiabil pentru bijuterii vor avea, de asemenea, o mulțime de opțiuni interesante de unde puteți alege în lunile calde ale acestui an, de la coliere frumoase, feminine la brățări cool și inele colorate, care pot deveni cu ușurință un punct focal puternic. Alte opțiuni reperate în noua colecție Accessorize pentru primavara / vara 2014 sunt pantofii uimitori aduși în centrul atenției.

Accessorize6

Pentru o poftă de mâncare elegantă, eticheta oferă câteva stiluri interesante în tonuri versatile. Marea majoritate a opțiunilor cu toate acestea, sunt centrate pe confort. Sandale plate minimaliste, balerini chic, cu o tentă feminină sau sandale metalice, sunt printre cele mai tari alegeri de încălțăminte reperate în ultima colecție pentru campania primavara / vara 2014. Desigur, multe dintre aceste opțiuni vor apărea în magazinele brandului, mai târziu, când temperaturile vor crește în mod semnificativ.

1 8 Accessorize SpringSummer 2014 Campaign Accessorize Accessorize00 Accessorize2 Accessorize3 Accessorize4 Accessorize5 Accessorize6 Accessorize7