rochie arg

Ești în căutarea unui singur element, legendar de îmbrăcăminte care să se potrivească perfect în garderoba ta și care merge cu absolut orice ocazie ? Nu mai căuta, l-am găsit!

Poate fi și asa destul de dificil să te decizi ce să porți cu orice ocazie dată, în fiecare dimineață , dar atunci când  primești o invitație la un eveniment cu un cod vestimentar greu de descifrat, totul devine ceva mai greu: dar aici intervine rochia semi-formală pentru un eveniment mai formal, rochia pentru un eveniment casual , rochiă semi-formală se potrivește de minune la o nuntă sau cină, la fel de ușor se potrivește la un meci de fotbal sau o ieșire cu prietenii.

Ideea unei rochii semi-formale care pur și simplu merge cu orice ocazie, ar putea părea un concept fantezist. Suntem atat de obișnuiți cu împărțirea hainelor noastre în categorii bazate pe viețile noastre – de birou , costume de petrecere, haine  sport, de week-end , etc – precum și categorii bazate pe anotimpuri , că uităm cum anumite piese pot arăta grozav cu orice ocazie. Încărcați dulapul cu câteva rochii semi-formale și veți fi capabil de a crea atat de multe ținute diferite , pentru atât de multe ocazii diferite , doar prin schimbarea pantofilor și a accesoriilor.

rochie alba rochie arg rochie rosie rochie roz