De la mirese, toata lumea se asteapta sa fie frumoase, aranjate, stralucitoare. Pentru aceste lucruri, exista alte lucruri practice care nu trebuie uitate pentru ca mireasa sa ramana frumoasa si atractiva.

Primul must-have al unei mirese este un corp fit, de vreme ce rochia trebuie sa vina ca turnata pe ea in ziua nuntii. Un corp tonifiat si ingrijit este bine pus in valoare de haine si de gratie.

Apoi, o piele radianta este un alt must-have al unei mirese. Nu numai ca reflecta frumusetea interioara, dar reflecta si o stralucire speciala a miresei. In plus, o piele ingrijita cere mai putin machiaj, ceea ce e minunat, dupa nunta, in viata sa de acum inainte. Bijuteriile sunt esentiale, da nu in exces, tinde sa devina vulgar.

Elemente precum cerceii, care trebuie sa fie foarte frumosi, pot face lookul perfect al miresei. Poti sa ii porti si ziua, la petreceri, si la alte ocazii, daca sunt alesi cu grija si cu inteligenta. Un amestec de asortare si de simt estetic face minuni.

Apoi, un ceas extrem de stylish poate sa spuna multe despre personalitatea ta, de aceea trebuie sa alegi ceva de buna calitate. Auriul si argintiul sunt culori minunate pentru mirese, asa ca alege anumite produse care se potrivesc personalitatii tale, in aceste culori mai mult. Negrul poate fi ales de asemenea, e clasic si intens.

Pentru intretinerea buna a mainilor si picioarelor, trebuie sa ai o manichiura si o pedichiura facuta profesionist. Tratamentele regulate pot sa iti ofere mainilor si unghiilor ceea ce au nevoie pentru a arat tinere, curate, sofisticate. Pentru nunta, poti alege o manichiura mai speciala, cu model. Alege-l pe cel care se potriveste firii tale.

Cumpara incaltaminte asortata cu rochia, pentru ca degeaba ai o rochie exceptionala, daca o porti cu o pereche de incaltaminte nepotrivita. Si de asemenea, sa nu uitam de gentuta. Un plic frumos, dantelat, o gentuta mica, arunca cateva priviri prin colectii si magazine, pentru ceva elegant si simplu.