Nu este nevoie sa folositi produse chimice artificiale pentru a va exfolia pielea. Aveti deja destule produse naturale, acasa, care vor face o treaba buna.

Invata cum sa faci masti naturale exfoliante cu produsele naturale din frigiderul tau.

Una dintre cele mai simple şi mai puţin costisitoare metode pentru a face un scrub exfoliant acasă, este de a combina pur şi simplu ulei virgin de măsline, cu zahăr alb organic. Amesteca-le pana cand se creaza o pasta groasa.

De asemenea, puteti combina sare sau cafea cu ulei de masline pentru a crea un exfoliant similar. Puteţi utiliza aceste reţete pentru a exfolia pielea de pe fata o dată sau de două ori pe săptămână.

Bicarbonatul de sodiu , de asemenea, funcţionează bine pentru exfolierea pielii. Se amestecă doar bicarbonat de sodiu cu puţină apă pentru a crea o pasta groasa si folositi-l pentru a exfolia orice parte a corpului.

Masati cu grijă părţile sensibile ale fetei, care trebuie să fie exfoliate, dar evita zona din jurul ochilor. Aceste reţete exfoliante sunt, de asemenea, utile pentru exfolierea altor parti cu probleme, cum ar fi pielea de pe braţe, coate, si picioare.