juciceCearcanele sunt o problemă comună nu numai în rândul gospodinelor, dar, de asemenea, oricine cu program de lucru agitat și ore de somn neregulat. Ele nu sunt o problemă foarte gravă, dar te pot face sa arati mult mai în vârstă decât esti.

Folosiți suc de rosii ca un remediu pentru cearcane. Există mai multe căi de atac diferite, care folosesc acest ingredient. Rosia are, de asemenea, anumite proprietăți care pot ușura culoarea pielii într-o mare măsură.

Ia-o lingurita de suc ​​de rosii si amesteca cu o lingurita de suc ​​de lamaie. Aplicați acest amestec pe cearcaneîntr-un mod foarte delicat și lasă să stea timp de zece minute. În cele din urmă se clateste ușor cu apă curată.

Urmați acest remediu de două ori pe zi pentru a reduce cearcanele si pungile de sub ochi. Chiar si consumul unui pahar de suc ​​de roșii cu unele frunze de menta, suc de lămâie și sare poate ajuta foarte mult în a scăpa de cearcane. Dar asigurați-vă că pentru a bea această soluție imediat după ce a fost facuta pentru rezultate maxime.