ochelari de soare polarizati

Vara a sosit in sfarsit! Si cu ea, am inceput sa recurgem la unul dintre accesoriile esentiale ale acestei perioade ale anului: ochelarii de soare. In acelasi mod in care am dezvaluit cele mai bune tendinte de ochelari de soare pentru anul 2018, de data aceasta, propunem cele mai recente tendinte de ochelari polarizati, ideali pentru a-i combina cu imbracamintea de plaja in aceasta vara.

ochelari de soare polarizati

Ce sunt ochelarii de soare polarizati?

Ochelarii polarizati sunt una dintre tendintele care au castigat popularitate in ultimii ani. Unul din avantajele lor cele mai caracteristice este faptul ca polarizarea evita perceperea reflexiilor pe care soarele le provoaca pe suprafete cum ar fi asfaltul sau apa, astfel incat acestia sunt ideali pentru condus sau pentru o zi la mare. Descoperiti cele mai remarcabile modele pe care le puteti gasi in 2018:

Ochelarii de soare sunt un pilon fundamental pentru prevenirea problemelor de sanatate vizuale si, din acest motiv, este una dintre recomandarile pe care optometristii le fac in cabinetele noastre. Trebuie sa fim constienti de rolul pe care il joaca in pastrarea ochilor protejati de razele ultraviolete, la fel cum folosim protectie solara pentru a ne proteja pielea atunci cand mergem la plaja sau la munte. Intra pe simpatika.ro pentru alte articole interesante.

Secretul este in lentilele sale polarizate

Atunci cand folositi ochelari de soare polarizati, efectul de orbire reflectat pe suprafata este redus dramatic si imbunatateste vederea.

Care sunt avantajele ochelarilor de soare polarizati?

Lentilele ochelarilor de soare polarizati sunt deosebit de interesante pentru anumite tipuri de activitati in aer liber, cum ar fi condus, pescuit, sporturi de apa si zapada, dar, de asemenea, in multe alte situatii.

Astazi, exista deja in filtre polarizate de diferite grade, astfel incat sa puteti alege in functie de utilizare.

Ei evita numeroasele straluciri atunci cand luminozitatea este foarte intensa si face conducerea mult mai relaxanta. Nu numai ca vom inceta elimina reflectiile enervante provenind de la asfalt sau alte masini, dar vom putea, de asemenea, sa eliminam reflectia enervanta a tabloului de bord de pe parbriz.

Lentilele polarizate elimina lumina reflectata pe suprafata apei, astfel incat sa puteti vedea ce este dedesubt. Acest lucru este deosebit de interesant pentru pescuit, precum si pentru sporturi legate de apa (navigatie, windsurfing …)