Ultimele trenduri din moda au popularizat ideea de lenjerie purtata ca outfit, ceea ce nu este o surpriza. Mai mult, tivul curbat si talia inalta definesc liniile pantalonilor foarte scurti in in sezonul primavara 2010.

Hot pants!

A fost o vreme cand pantalonii foarte scurti – hot pants – erau considerati potriviti a fi purtati in salile de gimnastica, nu pe strada. Apoi insa, pe la sfarsitul anului 2007, mulat pe piele, costumul dintr-o singura piesa si pantalonii foarte scurti au revenit ca fashion items. Desi pana in 2009, era purtat pe sub fuste, sau pe sub blanuri scurte sau lungi, daca ne gandim la Kate Moss, s-a stiut ca pantalonii foarte scurti vor fi cu adevarat purtati de cele care anticipeaza moda.

Si iata ca ii regasim pe podiumurile sezonului primavara 2010. In primele randuri chiar. Aceste ultime doua parti sunt cheia acestui fashion trend. Pantalonii acestia extrem de scurti si de incitanti nu sunt nici pentru cele care nu sunt sigure de silueta lor, nici pentru cele slabe de inima.

Cel mai important stil de hot pants este cel cu talia inalta si extrem de scurti, care va sugera un look  vintage. Trasatura lor dominanta este tivul care se curbeaza pe coapse.

Ei trebuie purtati numai cu tocuri inalte, pentru suplete, si chiar cu tricouri mai scurte, care dau un look sexi, dar dragalas. Pentru ca pantalonii scurti lasa foarte multa piele la vedere, ei trebuie “potoliti” cu un alt articol de imbracaminte mai “cuminte”.

Si nu uita! Pentru a-i putea purta, esti obligata sa ai silueta potrivita pentru ei in 2010, cel putin. Doar asa te vor face sa arati extraordinar.