1

Noua colectie Sisley toamna-iarna 2013-2014 reflecta modelele de viata urbana intr-o maniera rock and roll chic. Cu stiluri nobile si trendy, colectia se asteapta sa satisfaca fanii popularului brand. Colectia ne ofera o abordare ultra-moderna, metropolitana si plina de farmec.

sis
Combinatia de stiluri elegante si rebele este una dintre piesele cheie remarcabile ale colectiei Sisley pentru femei pentru toamna – iarna 2013-2014. Unele modele de haine pentru femei sunt concepute doar cu gama de negru si alb, cu sclipiri de aur, jachete din piele , rochii scurte , fuste si pantaloni ,tricouri si pantaloni largi trunchiati .

3

Cea de a doua parte a colectiei este stilul retro cu atractivitate franceza. Stilul feminin apare in mai multe modele, inclusiv haine elegante trunchiate in nuante luminoase si pastelate , pantaloni si pulovere – rochii cu ornamente colorate, rochii albe asimetrice si pulovere . Pielea cu perforatii fine, tesaturi translucide, dantela, jacquard si tricot cu textura luminoasa, sunt materialele alese pentru colectie.

2

Culorile pe care designerii le-ai ales sunt negru , alb , verde smarald , rosu , mustar , bleumarin , piersica si gri .

4