Se spune ca frumusestea salasluieste in ochi si ca frumusetea este o bucurie eterna. Frumusetea fizica este la fel de importanta precum cea mentala. Dar de vreme ce frumusestea fizica este observata, trebuie sa ne folosim de produse de beauty pentru a o mentine.

Cautarile noastre in numele frumusetii ne-a condus peste oceane, mai ales dupa produsele cu minerale naturale si vitamine. Impactul produselor marca Marea Moarta a fost puternic pe piata, de ceva vreme. Nu mai e nimic nou ca pana si in era Cleopatrei, cea mai frumoasa femeie din istorie, a recunoscut beneficiile calmante si fermecatoare ale acestor produse. dar de vreme ce nu prea ne putem permite sa mergem in Marea Moarta sa ne bucuram de experientele bogate si de beneficiile apei sarate, multi producatori au gasit cai de a introduce sarea din mare si minerale din mare in diferite produse. Sarea din Marea Moarta contine diferite minerale precum potasiu, brom, calciu si magneziu si acestea vin in cel mai mare procent fata de alte ape. Studiile au arata ca aceste minerale stimuleaza pielea si ii permite sa se vindece.

Printre produsele populare cu minerale si saruri din Marea Moarta, se numara body scrubs, lotiuni, creme de fata, masti si sapunuri si altele. Nu sunt doar produse de frumuseste, ele sunt tratamente pentru acnee, eczeme, psoriazis, cat si alte probleme de piele. Ele iti revitalizeaza pielea si o face sa se simta minunat!