Retete Erotice: Creveti cu branza parmezan

Ingrediente:
450 grame creveti, gata curatati si spalati
3 linguri unt la temperatura camerei
1/8 cana ulei de masline
5 catei de usturoi
1 lingura suc proaspat de lamaie
1/4 cana vin alb
1/4 cana parmezan da prin razatoare
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:
– Se alege o tigaie larga si se pune la topit untul in uleiul de masline;

– Se adauga usturoiul tocat si se rumeneste aproximativ 1 minut;

– Se adauga apoi vinul, sucul de lamaie, sare si piper dupa gust, se amesteca si se adauga apoi crevetii;

– Se lasa tigaia la foc mediu, amestecandu-se, pana ce crevetii capata o culoare roz, opaca si apoi se da deoparte;

– Se adauga si branza parmezan, se amesteca usor si se poate servi cu garnitura simpla de orez.