cearcane

Toată lumea se luptă cu cearcănele la un moment dat în viața lor . Chiar dacă temporar fac fața să arate îmbătrânită și nesănătoasă . Există multe creme, tratamente și la dispoziție pentru a trata cearcănele sau pentru a le estompa complet . Nu toate aceste produse funcționează și au multe efecte secundare , deoarece pielea de sub ochi este foarte sensibilă. Există remedii naturale pentru a elimina cearcănele de-a lungul timpului .

Aici sunt câteva sfaturi comune pentru a ajuta la reducerea cearcanelor :

Lipsa de somn

Lipsa de somn este o cauză majoră a cearcănelor . Cel puțin 8 ore de somn este necesar pentru a menține mintea si corpul sănătos și de a ține cearcănele departe . Atunci când nu primești suficientă odihnă fluxul de sânge este limitat la o singură zonă a feței și devine mai închisă .

Hidratează

Cearcanele sunt , de asemenea, cauzate de lipsa de nutrienți . Folosește o crema de ochi hidratantă pentru a oferi substanțele nutritive necesare, care ajută la eliminarea acestor cearcăne inestetice . Citiți eticheta de ingrediente , alegeți o cremă care are vitamina C , K și alfa hidroxi . Folosind o crema care conține aceste ingrediente va reduce cearcănele.

Cartofi reci și castraveți

Ingredientele naturale găsite în cartofi și sucul de castravete sunt cunoscute pentru a reduce cearcănele. Ia suc de cartofi rece , înmuiați o dischetă de bumbac în ea și aplicați ușor pe cearcăne. Lasă-l timp de 20 de minute, apoi clătește. Folosindu-l zi de zi va reduce cearcănele în câteva săptămâni . De asemenea, felii de castravete și suc sunt foarte revigorante pentru ochi . Păstrați feliile de castravete rece pe ochi sau aplică suc de același fel, și suc de cartofi .

Pliculețe de ceai

Pliculetele de ceai sunt de ajutor pentru a scăpa de cearcăne. Doar ia doua pliculete de ceai folosite și stoarcele, apoi puneți-le pe cearcăne și lăsați-le timp de zece minute .

Mănâncă alimente potrivite

Dieta contribuie la modul în care pielea ta arată, a nu lua suficiente vitamine și minerale face pielea ta plictisitoare și îmbătrânită. Deficiența de fier, cunoscută sub numele de anemie afectează circulația sângelui. Fierul este esențial pentru a face hameglobin, proteine ​​ăîn celulele roșii din sânge care transportă oxigenul. Cearcănele pot fi o urmare a lipsei de substanțe nutritive transportate de către sânge.

Prin urmare, este important să aveți un aport adecvat de fier, alimente bogate, cum ar fi carne de pasăre, pește, legume cu frunze verzi, semințe de floarea soarelui, semințe de susan, orz și ovăz. Dacă bănuiți că aveți deficit de fier, apoi consultați un medic pentru mai multe sfaturi. Aplicarea de creme nu va ajuta cearcănele dacă sunteți anemici.