Ai nevoie de o „pastila” de relaxare? O partida de amor poate fi ceea ce iti recomanda chiar doctorul. Sexul poate crea o senzatie instantanee de pace si serenitate, eliberand stressul de zi cu zi.

Viziunea ta asupra sexului incepe mai intai din creier. Sa te simti sexy este cel mai bun cadou pe care ti-l poti oferi singura, in afara de faptul ca iti imbunatatesti sistemul imunitar. Nimic nu se compara cu senzatia de bine, pozitiva, in acord cu trupul tau si cu simtul sexualitatii tale.

Sexul te face somnoroasa. Eliberarea sexuala de dupa sex te ajuta sa dormi mai bine noaptea. Este vorba despre oxitocina care vine odata cu placerea orgasmica si care te face sa adormi mai usor si mai rapid.

Sexul te face vesela. Poate nu este o descoperire miraculoasa, dar femeile fericire sunt si cele mai active sexual! Cele care au cel mai scazut nivel de stress si o stare mentala per total buna, sunt femeile cele mai interesate de sex si care il practica des. Fa sex, fii fericita. Fii vesela, ca sa vrei sex.

Lipsa de sex poate duce la depresie. Pe de alta parte fata de ce am scris mai sus, singuratarea printre femeile si barbatii tineri duce mai usor la cazuri de depresie. Cei care au avut astfel de simtome si-au mai revenit dupa masturbare.

Orgasmul ajuta sanatatea mentala. Nimic nu este mai relaxant decat sa ajungi intr-un loc unde scapi de stres. Dupa un orgasm, iti eliberezi oxitocina din creier, care te inmoaie rapid.

Sexul te scapa de crampe. Se pare ca sexul este cea mai buna cale pentru a scapa de crampele menstruale. Multe femei spun ca prin sex, nu numai ca se simt mai bine si scapa de crame, ci si de alte simptome. De asemenea, usureaza durerile de spate cronice.