streeeeeeeeee
Stilul gotic este intr-adevar unul complicat, insa, folosit corespunzator el te poate face sa arati absolut uimitor. Incepe cu cele mai simple trucuri, cum ar fi parul si machiajul. Parul in stil gotic poate fi intr-adevar sexy.

Cand este vorba de imbracaminte, trebuie acordata o atentie deosebita deoarece acest stil poate ruina o tinuta daca nu este folosit corespunzator. Culorile sunt de obicei inchise. Pielea este cel mai bun mod de a obtine un astfel de look. Puteti combina pantaloni de piele sau o fusta cu o camasa transparenta neagra, pentru un look dramatic, elegant. Pentru un aspect mai seducator puteti combina insertii metalice si paiete negre.

Acest stil poate fi purtat si pe timpul zilei, nu numai seara. Purtati o pereche de blugi skinny negri, cu un pulover, adauga accesorii, cum ar fi un colier cu tinte si o pereche de ghete si veti obtine un look gotic de zi.

Patrati intotdeauna in vedere faptul ca un stil gotic nu inseamna un look “horror”. Este vorba de eleganta dramatica, seductie si de ce nu, feminitate. Urmariti galeria foto de mai jos unde sunt prezentate cateva moduri in care puteti adopta stilul gotic fara a arata “horror”.