cifra destinului

Exista o relatie directa intre Tarot si Numerologie. Dupa cum stim deja, fiecare carte de Tarot 2018 este reprezentata de un numar. Acest numar corespunde sensului pe care il are in Numerologie si Astrologie.

Tarotul, pe langa faptul ca este un sistem de imagini care vorbeste viziunii noastre, are un sistem de organizare numerologica, in care fiecare grad de interpretare este legat de o miscare, de o energie.

Numerologia, departe de a fi o simpla combinatie de formule si cifre, este un adevarat proiect al personalitatii noastre, legatura noastra cu mediul si cu altii, si este o scurta anticipare a ceea ce ne asteapta in viata noastra.

Pe de alta parte, daca comparam semnificatia pe care o are fiecare dintre cartile de Tarot 2018 cu planeta corespunzatoare sau cu semnul zodiacal corespunzator, vom realiza ca, in general, ele corespund.

O modalitate de a cunoaste toate aceste detalii este obtinerea numarului destinului nostru, un calcul foarte simplu pe care vom invata sa il facem mai jos.

Cum puteti calcula cifra destinului dvs.

Pentru a obtine cifra destinului trebuie sa stiti perfect data de nastere. Nu ar trebui sa faceti aproximari, deoarece diferenta de numai un minut poate varia in functie de rezultat.

Calculul pentru obtinerea cifra destinului

-Sunt adaugate cele doua numere din ziua nasterii
-Adaugati cele doua luni
-Adaugati cele patru numere ale anului

Acest numar este foarte important deoarece este numarul de nastere si nu se schimba niciodata. (19 mai 1978 = 1 + 9 + 5 + 1 + 9 + 7 + 8 = 40 = 4). Personalitatea acestei persoane corespunde caracteristicilor numarului 4.

Fiecare numar de la 1 la 9 este asociat cu o vibratie sau cu o energie. Cand vorbim despre cifra destinului, aceasta defineste caracteristicile si principalele caracteristici ale personajului.

tarot 2018
In mod normal, cand facem o citire tarot 2018, ne uitam la imaginile cartilor. Carul, Roata Norocului, Imparatul, Nebunul … Cu toate acestea, numarul acestor imagini este, de asemenea, important si ne transmite si mesaje care pot fi interpretate.

1: in tarot este reprezentat de Magician – Reprezinta universul. Sunt oameni care doresc sa-si impuna stilul, sunt dominanti, puternici, cam egoisti, dar respectuosi fata de ceilalti, de o forta creatoare coplesitoare.  Ei sunt destul de tenace si foarte realisti.

2:  in tarot este reprezentat de Preot – Reprezinta cuplul, familia, societatea. Sunt oameni foarte ospitalieri si iubesc sa se bucure de viata la domiciliu si petreceri de familie. Ei iubesc sportul si exceleaza in sporturile de echipa.

3: in tarot este reprezentat de – Imparateasa – Este un simbol al expansiunii. Aceasta cifra pentru numerologie este legata de personalitatile analitice, le place sa fie tenace in obiectivele lor pana cand le realizeaza complet, dar inconstanta lor uneori le face probleme. Le place sa aiba grija de imaginea lor si sunt fermecatori si prietenosi. Ei au o mare dorinta de a excela, un bun gust si un mare simt al umorului.

4:  in tarot este reprezentat de Imparat – Prin el este reprezentata vointa. Prin urmare, oamenii care se nasc sub acest numar sunt foarte incapatanati si tenace si le este dificil sa-si recunoasca greselile chiar si dupa ce si-au dat seama ca le-au comis. Ei sunt foarte responsabili, optimisti si foarte agili psihici.

5:  in tarot este reprezentat de Papa – Reprezinta nelinistea si curiozitatea. Le place sa traiasca, pentru ca pot invata lectii din orice. Acesti oameni prefera sa acumuleze informatii pentru a analiza totul, sunt foarte inteligenti. Ei considera lucrurile spirituale mai importante decat lucrurile materiale.

6:  in tarot este reprezentat de – Indragostitii – Pentru numerologie, sase este un simbol al seninatatii. Ei sunt comunicatori excelenti, dar in interiorul lor sunt foarte linistiti. Le place sa aiba incredere in prietenii lor buni si daca se simt inselati, dezamagirea este teribila.

7:  in tarot este reprezentat de Car – Simbol de izolare. Ei sunt, de obicei, oameni foarte protectori, dar nu le pot rezista celor slabi. Sunt oameni buni, plini de sentimente frumoase. Ei sunt nobili, inteligenti, si se adapteaza la tot. Cei nascuti sub acest numar sunt, de asemenea, foarte incapatanati. Ei sunt idealisti si puternici, dar in acelasi timp plictisitori si lipsiti de initiativa.

8:  in tarot este reprezentat de Forta – Numarul sensibilitatii. Sunt oameni care sunt foarte impresionati, destul de partiali, cordiali si atenti. Ei au tendinta de a fi victime si de a se plange in mod constant de tot. Ei sunt oratori foarte buni si iubesc lumea comunicarii.

9:  in tarot este reprezentat de Eremit – In numerologie, 9 este simbolul criteriului independent. Nu le place sa depinda de nimeni sau de nimic. De obicei, ei spun adevarul si urasc sa fie mintiti. Sunt oameni cinstiti si nu sunt niciodata tradatori. Sunt pasionali, aroganti, exagerati si impulsivi. Sunt oarecum lasi, irascibili si aroganti.