vintage

Rochiile de mireasa trebuie sa fie privite ca o investitie, daca vrei sa arati ca o printesa in ziua cea mare. Viitoarele mirese cauta cu zile chiar luni inainte de nunta pentru a gasit rochia perfecta pentru ziua nuntii.

Punctul principal este foarte simplu, sa arati bine în acea zi si, de asemenea, sa arati unic. În acest scop miresele si oamenii din jurul lor, petrec multe ore gandindu-se ;a cea mai originala si potrivita rochie.

O optiune pentru care poti sa optezi este sa alegi un aspect cu totul diferit, iar o rochie de mireasa de epoca din anii ’50 este alegerea perfecta. Rochiile de mireasa vintage sunt atemporale si sunt cele mai potrivite pentru cele cu o silueta feminina. Cu accentul pe feminin, rochiile de mireasa din aceasta epoca sunt foarte romantice, cu fuste ample, decolteuri sexy si curele elaborate. Ele reusesc sa arate atractiv, elegant si modest în acelasi timp.

La cele mai bune preturi, veti gasi rochia perfecta de mireasa in stil vintage in una din colectiile celor mai renumiti designeri precum Mori Lee, Davinci, Alfred Angelo, Moonlight, Casablanca, Allure, Private Label de G, Bonny, Watters & Watters, Christina Wu, si multe altele!

Iata cateva model care s-ar putea sa va incante:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16