plusssGasirea unor haine potrivite pentru tipul nostru de corp nu este întotdeauna o sarcina usoara pentru majoritatea dintre noi, mai ales daca nu avem masurile ideale. Astazi am pregatit cateva idei de tinuta pentru femeile cu cateva kilograme in plus.

Fetele mai plinute, voluptoase sunt descurajate de faptul ca, uneori, nu pot gasi haine de dimensiunea potrivită pentru tipul lor de corp. Dupa cum veti vedea, unele trucuri mici pot întari încrederea in voi si va vor transforma intr-o diva eleganta si sexy. Pe langa gasirea tinutei potrivite, ar trebui sa acordam o atentie speciala accesoriilor. Unele haine bine alese si accesorii potrivite, pot distrage ochiul de la partile problematice si vor evidentia cele mai frumoase parti ale corpului.

Fiecare femeie poate arata uimitor și elegant, indiferent de dimensiunile detinute. Cheia este sa gasim stilul potrivit si sa învatam cateva trucuri despre cum sa profitam de curbele feminine pentru a avea un aspect frumos, atractiv. Pentru o sursa de inspiratie, arunca o privire la ideile noastre de mai jos:

a

b

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

c

dddddddd

ee