Tatuajele cu cerneala alba sunt un exemplu fascinant de body art care devine din ce in ce mai unica. Acest lucru este foarte diferit de tatuajul traditional.

Cerneala neagra se foloseste pentru tatuaje pentru a-i da forma, contur si umbre. Fara ea, nu ar arata bine. totusi, lucrurile se mai schimba.

Tatuajele albe. Tatuajele albe nu urmeaza acelasi proces de trasare a conturului si formei si este facut in intregime din cerneala alba, lasand in urma o imagine fantomatica ce arata diferit de un tatuaj trditional. Aceste arata subtil. Pot fi o alternativa pentru cei care vor un tatuaj care sa nu fie evident, mai ales la job. Cerneala alba nu este aceeasi cerneala pe care o vezi folosindu-se. Este mai groasa, de calitate mai buna si este facuta sa iasa in evidenta.

Problemele puse de cerneala alba. Chiar daca tatuajele albe castiga popularitate , exista totusi cateva nelamuriri care trebuie verificate. Multe persoane, precum cele cu pielea mai inchisa la culoare, nu pot absorbi bine cerneala alba pentru a parea mai stralucitoare pe pielea lor. In plus, se pare ca acestea au reactii adverse la cerneala alba. Uneori, zonele cu cerneala alba se pot umfla, pot provoca mancarimi sau strica tatuajul- semne ca pielea respinge tatuajul.

Alta problema este ca nu sunt ideale pentru zonele expuse la soare si la apa. In timp, albul se poate sterge usor asa ca tatuajele albe pe piept, spate sau sub brat chiar, trebuie acoperite cand te expui la soare.

Idei pentru tatuaje albe. Ce tatuaje arata bine cu cerneala alba? Unii artisti sugereaza designuri simple – sunt mai usoare pentru artist de realizat si nu se complica. Inimi mici, designuri tribale sau patternuri celtice sunt idei bune pentru tatuajele albe.

Lindsay Lohan are un tatuaj alb mic pe incheietura care spune „Respira”. Aceste tatuaje albe sunt potrivite pentru imaginea personala si pot fi afirmatii sau cuvinte care le poti citi numai tu.