Aşa cum există multe moduri de a experimenta bucuria in viaţă, există, de asemenea, multe moduri de a curăţa colonul si de a vindeca trupul. Lista următoare va schiţa mai multe reţete facute acasă pentru curatarea colonului, dintre care unele sunt populare şi altele mai puţin populare.

Suc este o altă metodă foarte populară de curăţare a colonului, aceasta implică consumul de fructe proaspete şi legume pentru o perioada de timp.
Mere, mango, ananas si papaya sunt deosebit de bune pentru acest regim care conţine enzime si ajuta la detoxifierea organismului.

Daca esti pasionat de fructe tropicale, este timpul sa profiti din plin de efectul lor detoxifiant. În scopul de a elimina agenţii liberi din organism si de a revitaliza corpul este timpul pentru a pregăti un suc liniştitor.

Ingredientele care se amesteca intr-un blender sunt: 1 ceasca de iaurt simplu, ½ ceasca de suc ​​de ananas proaspat, 1 banana, ½ ceasca de suc de portocale proaspat.

Bucuraţi-vă de gustul delicios, care poate restabili starea impecabila a tractului digestiv şi va furniza organismului vitaminele necesare. Include acest suc nutritiv in planul tau de alimentatie si vei avea o silueta de vis si un corp dinamic.