Orice femeie stie ca trasaturile frumoase sunt evidentiate numai in cazul in care machiaj se potriveste perfect cu ochii, pielea, forma fetei si cu culoarea parului! Astfel, pentru un machiaj perfect, trebuie sa tinem cont de culoarea parului.

hair

Ai parul inchis la culoare sau brunet? Foloseste un machiaj in nuante indraznete care arata cel mai bine pe ochii tai! Utilizati violet, gri, roșu, maro sau negru. Pentru gene lungi si bogate, aveti posibilitatea sa utilizati rimel negru. Rujul potrivit pentru parul negru este rosu, roz trandafiriu sau nuante de perle.

Pentru parul blond, culorile sunt: roz, violet, albastru, maro, gri. Rimelul poate fi negru, maro sau albastru deschis. Utilizați ruj rosu, roz, acesta poate fi atat mat cat si nuante perla.

Femeile cu parul roscat vor folosi nuante calde de maro, auriu, verde, gri, bej si kaki. Rujul potrivit pentru roscate este rosu, maro sau ciocolata. Daca doriti sa aveti un aspect expresiv si sofisticat folositi rimel negru sau maro!

 

Ai parul saten? Esti norocoasa deoarece puteti folosi aproape orice nuanta pentru fardul de ochi.

Astfel, în functie de culoarea ochilor si a pielii, poti alege machiajul potrivit pentru a fi observata de catre toata lumea din jur!