mistaje

Mulți fac efortul de a mânca sănătos în aceste zile mai ales într-un efort de a pierde in greutate. Cu toate acestea , există multe greșeli comune pe care oamenii le fac atunci când vine vorba de alegerea alimentelor sănătoase .O dietă sănătoasă se ​​bazează pe un angajament pe tot parcursul vieții pentru a manca alimentele potrivite în mod corect combinate cu exercitii fizice . Nu există nici o cale.

Chiar dacă știati deja asta, ati putea merge în continuare un drum greșit atunci când încercați să mâncati sănătos . Aici sunt câteva dintre greșelile de dieta cele mai evidente pe care le fac oamenii , și cum să le rezolvați înainte ca acestea să deraieze planul de alimentatie sanatoasa :

Masa cel mai frecvent ignorata este este micul dejun , așa cum unii oameni cred că ajută la economisirea de calorii . Acest lucru nu este adevărat ! În realitate , oamenii care sar peste micul dejun sfârșesc prin a manca mai mult pe parcursul zilei , în scopul de a umple golul și , în medie, cantaresc mai mult decat cei care isi fac timp pentru a mânca micul dejun .Consumul de alimente sanatoase , cum ar fi fructe proaspete , baruri de energie , și iaurt vă vor ține mai puțin înfometati pe timpul zilei și vă păstrați pe o pistă de alimentatie sanatoasa .

Te-ai oprit din gustări pentru că ai crezut că vă împiedică să pierdeti in greutate . Aceasta este una dintre cele mai frecvente greseli de dietă. Remediul? O gustare cu alimente sănătoase , cum ar fi nuci , care sunt pline de proteine ​​, vitamine si fibre. Biscuitii de secara si fructe proaspete sunt , de asemenea, gustări sănătoase care ne țin satuli pentru mai mult timp . Consumul de snacks-uri stimulează metabolismul , vă oferă mai multă energie , și satisface chinurile foamei , astfel încât să nu veti fi tentati să mancati la fel de mult în timpul meselor .