Împreună cu formulele cosmetice, este de multe ori mult mai facrecomandabil sa experimentam, de asemenea, cu remedii naturale pentru pielea cu probleme. Aceste masti faciale cu legume va ajuta sa va vindecati tenul inflamat precum si daunele provocate de cosuri. Alege ingredientele sanatoase pentru a răsfăța porii cu un tratament de inalta clasa.

Legumele sănătoase ar trebui să ocupe un rol important nu numai în dieta noastră, dar, de asemenea, in rutina de îngrijire a pielii.

Folosind cele mai bune tratamente naturale pentru a începe o luptă împotriva problemelor pielii noastre este cel mai bun mijloc de a păstra ingredientele daunatoare din produsele cosmetice la distanță.

Folosindu-ți abilitățile poți stapani arta de a crea mii de masti faciale, care ar răsfăța tenul cu un tratament calmant si nutritiv. Următoarele rețete faciale anti-acnee curața pielea de pe cicatrici acnee si cosuri într-un stadiu sever.

Morcovii au necesarul de vitamina A de care organismul nostru are nevoie. În scopul de a crea reteta faciala cu morvov, tot ce trebuie să faceți este să amestecați 2-3 morcovi mari și, de asemenea, 3-4 linguri de miere pentru a face pasta mai usor de aplicat. Coaceti morcovii și lasati să se răcească, apoi utilizați o furculiță pentru a-i pisa intr-un bol mediu. Adauga miere cu atenție pentru a crea pasta, apoi puneți-l pe secțiunile delicate ale feței sau întreaga suprafață. Lasati masca pe timp de cel puțin 10-15 minute, apoi spălați-l cu apă rece.

Dovlecii conțin, de asemenea, anti-oxidanti, care sunt perfecti pentru a vindeca acneea și a îndepărta murdăria și alte elemente nocive de la suprafața pielii. Se amestecă 4-5 linguri de dovleac zdrobit cu un ou. Se adauga lapte dacă doriți. După ce ați realizat textura dorită aplica masca pe piele și lăsați cel puțin 15-20 de minute, apoi spălați cu apă caldă.

Rosiile au puterea de a restabili frumusetea tenului nostru. În acest caz, tot ce trebuie să faceți este să taiati o rosie mijlocie în jumătate apoi se amesteca cu zahar. Aplicați-o pe zonele afectate și lasati cel puțin 10-15 de minute. Pielea va deveni super-moale și netede. După care se spală cu apă rece. Repetați acest ritual de mai multe ori pentru a obține rezultatele dorite.