5

Temele de vacanta devin din ce în ce mai populare. Un alt brand sofisticat si elegant vine cu sugestiile propuse pentru sarbatorile viitoare. Campania de vacanta a brandului H & M pentru iarna 2013 este deja pe piata!
1

Retailerul suedez de înalta clasa a întocmit deja o lista de costume trendy, care merita sa fie folosita ca sursa de inspiratie. Cu un amestec de optiuni fara efort, tinutele pline de farmec din noua campanie sunt pe placul tuturor fashionistelor.

2

Colectia de sarbatori H & M realizata de fotograful Alexi Lubomirski este menita sa reprezinte bucuria petrecerilor de Craciun cu o multitudine de optiuni pentru tineri, la preturi accesibile. Se pare ca una dintre principalele teme ale colectiei o reprezinta confortul.

3
Nu exista o limita a alternativelor cool in ceea ce priveste colectia, de la sacouri cu paiete si pantaloni scurti, pana la rochii din dantela. Un alt aspect important al noii campanii H & M pentru sarbatorile de iarna 2013 este senzualitatea si îndrazneala.

4
Exista, de asemenea, o multime de optiuni care te-ar putea ajuta sa iesi în evidenta, de la ghete chic cu toc inalt sau balerini confortabili pana la coliere lungi si bratari metalice. Noua campanie H & M evidentiaza, de asemenea, cateva dintre noile optiuni pentru acoperirea capului pentru sezonul festiv, o categorie de elemente, care este, de obicei neglijate de cele mai multe branduri.