Buze voluptoase, si un decolteu generos – vor atrage atentia unui tip, dar nu pentru mult timp. Sunt alti factori care ii pot atrage pe barbati pe termen lung, la nivelul subconstientului. Cheia este sa stii cum sa te joci cand sunteti fata in fata.

Ignora-l dupa 5 minute. Ai cunoscut un tip minunat si in mod normal, l-ai coplesi cu atentie. Asta il va speria, insa. Miscarea mai inteligenta? Nu te afisa atat de impresionata. Refuzul de a fi uimita usor ii va transmite sa nu fie presat si il va pune in competittie fata de ceilalti carora tu le dai atentie. Cand iti povesteste  ceva iesit din comun despre el, nu te arata impresionata, abtine-te si provoaca-l cu intrebari mai bine.

Simte-te bine in pielea ta. Nu conteaza cat de sexi este tinuta ta, ci cat de increzatoare si confortabila te simti. Un tip simte asta. Daca te misti cu incredere si senzualitate, este un semn ca asa esti si in dormitor. Iar gesturile sunt cele care atrag atentia: o umezire subtila a buzelor la timpul potrivit, atinsul cu degetele a oaselor pieptului, un masaj discret al gatului, arcuirea spatelui, toate ii potr transmite cat de bine te simti in pielea ta si ca esti o persoana care iubeste sa ofere si sa primeasca placere.

Arata-ti latura jucausa. OK, stii ca barbatii plac fetele distractive, nu cele incordate. Asta pentru ca le e teama ca in clipa in care se dedica unei fete, vor deveni un cuplu care se cearta tot timpul. O atitudine jucausa, cu umor, il va face sa fie mult mai relaxat. In plus, barbatii nu rad unii de altii, ci unii cu altii, se joaca. Asa si tu, poti sa transformi lucrurile negative in motive de amuzament: daca poarta un tricou amuzant, tachineaza-l. Sau daca versi vinul sau spui ceva prostesc, razi pe tema asta, nu ingheta. In plus, vorbeste deschis despre relatiile anterioare, fii relaxata si amuzanta.

Vorbeste despre ceea ce iubesti. Prima conversatie cu el este momentul perfect pentru a mentiona ca tocmai ai fost la un festival de film strain sau ca ai devenit obsedata de anumite hobbiuri. Asta il va face sa uite de cea mai mare temere masculina: plictiseala. Fie ca un tip stie sau nu, exista un motiv stiintific pentru preferinta sa pentru fetele pasionate. Ceva ce nu ai mai facut inainte duce la crearea dopaminei din creier, care creeaza sentimente similare cu incapatanarea romantica. Asa ca daca e cu o fata care iubeste distractia si lucrurile interesante, dopamina va pluti si il va face sa ramana profund indragostit. Nu renunta la ce iubesti, el va fi uimit de entuziasmul tau.