Viata ta amoroasa in cuplu a trecut de la WOW la „Ce se intampla?” ?Iata cum sa o mentii superhot. In primele saptamani si luni de relatie, distractia in pat nu este o problema de obicei. Dar cum spun multi terapeuti daca intrebi cuplurile de termen lung ce nota dau vietii lor sexuale intre 1  si 10, de la super 9 sau 10, vor trece la 5 sau 6. Nu se mai iubesc? S-a pierdut atractia? Nu. Doar ca la un moment dat, dupa 6 luni cel putin, cuplul se obisnuieste cu pozitiile comode si confortabile si nu mai experimenteaza ca la inceput.

Incalca monotonia. Gandeste-te cum decurge o „sesiune” de sex: va sarutati, el iti ridica topul, iti saruta sfarcurile…ar putea sa o faca legat la ochi. Iar tu? Ce ai facut sa il pui pe jar diferit? Urmandu-l, contribui la problema. Incepe sa faci lucrurilediferit. Cand iti scoate tricoul, intoarce-te cu spatele la el, pentru a te saruta pe gat si pe spate. Daca faceti sex la aceeasi ora, surprinde-l cu un apel dimineata. Sau faceti nebunii in bucatarie. Schimbarile sunt minore, dar tot fac din experienta una diferita.

Copilul salbatic din tine. Uneori, nu este doar obisnuinta, ci teama care te tine in rutina. Poate iti faci griji despre  ce ar crede iubitul tau,d aca il dezamagesti. Sau esti nervoasa in legatura cu fanteziile tale. Dar ignorandu-ti curiozitatea, te privezi de posibilitatea de a fi multumita sexual. Ca sa nu mai spunem de satisfactia lui. Renunta la temeri! Te simti bine in pielea ta? Atunci mergi goala prin casa daca te simti bine asa. Fii sincera fata de partenerul tau, fii deschisa. Asta va incepe o conversatie despre dorintele voastre. Spune-i ca vrei sa te trezesti cum el iti creeaza placere. Sau ca iti plac rolurile. Sugereaza-i sa vizitati un sex-shop. Crezi ca ar spune nu? Mai sigur e sa spuna: „Cand? acum?”.