sleep

Adăugarea acestor alimente la dieta ta poate ajuta pentru a spori sansele de a avea un somn de succes.
Unii oameni au probleme cu somnul. Alții nu pot adormi. Și apoi există oameni care au probleme de a se băga în pat la o oră rezonabilă.

Deficitul de somn este una dintre cele mai comune probleme cu care se confruntă oamenii de toate vârstele în aceste zile. Pastile sunt periculoase, așa că de ce nu încercați ceva natural și sănătos?

1 . Banane – Sunt , practic, o pastilă de dormit într-o coajă . În plus față de un pic de melatonină liniștitoare și serotonină, bananele conțin magneziu , un relaxant muscular .

2 . Ceaiul de mușețel – Mușețelul este ideal pentru somn, datorită efectului său sedativ blând , care este antidotul perfect natural pentru minte și corp.

3 . Lapte cald – Nu e un mit . Laptele conține triptofan, un aminoacid care are un efect sedativ , șicalciu , care ajută creierul să utilizeze triptofanul. În plus , nu e o intoarcere psihologică la copilărie , atunci când o sticla de laăte cald însemna ” relaxează-te , totul e bine. ”

4. Pește: un conținut de vitamina B6, de pește ajută pentru a produce melatonina, care vă ajută să dormiți. Alege cod sau somon, în special, dar cele mai multe feluri de pește vă vor ajuta să dormiți noaptea.

5. Migdale: Din cauza conținutului ridicat de magneziu, migdalele promovează somnul și relaxare musculară. Plus, proteina din migdale stabilizează zahărul din sânge în timpul somnului, asa că este foarte probabil să adormiți, nu numai ușor, dar, de asemenea, profund.