Woman holding halved pomegranate

Unul dintre fructele preferate , rodia, oferă mai mult decât doar un gust incredibil . Acestea sunt fructe cu putere nutriționala și de vindecare . Aici sunt motive pentru a începe consumul de rodii imediat!

Rodiile conține vitamine, minerale și antioxidanti puternici care promovează frumusețea pielii și întinerirea ei . Îngrijirea pielii este un alt beneficiu important în afară de numeroasele beneficii de sănătate de rodiei .

Regenerarea celulelor . Rodia protejeaza epiderma și derma prin încurajarea regenerării celulelor pielii, ajutând la repararea țesuturilor , vindecarea rănilor ăi încurajarea circulației pielii care duce la vindecare.

Protejează de soare. Consumul de rodii oferă pielii compuși care ajută la protejarea împotriva radicalilor liberi care pot provoca daune solare , cancer și arsuri solare. Uleiul de rodie conține acidul elagic antioxidant care poate ajuta la inhibarea tumorilor pielii pentru a proteja organismul de cancer de piele .

Imbatranire lentă. Rodiile pot ajuta la prevenirea hiperpigmentării, petelor, liniilor fine sau ridurilor, care sunt adesea cauzate de arsurile solare . Produc aspectului tânăr al pielii . Deoarece rodiile ajuta la inmuierea pielii și produc elastină și colagen suplimentar, poate face ca pielea să arate mai fermă , netedă și tinerească .

Ajută pielea uscată . Rodiile sunt adesea folosite ca produse de îngrijire a pielii , deoarece acestea au o structură moleculară care poate penetra straturile profunde ale celor mai multe tipuri de piele pentru a oferi umiditate suplimentară.

Ajută pielea uleioasă. Tipurile uleioase sau o combinație de piele , care este predispusă la acnee pot folosi rodie pentru a calma aceste focare și a minimiza arsurile sau cicatricile care pot apărea în timpul apariției coșurilor .