tea

Răceală, tuse, dureri în gât, gripă, etc sunt infectii comune de iarnă. Scăderea nivelului de umiditate în timpul iernii un mediu ideal pentru ca virusul să prospere. Pentru a învinge această condiție, aici sunt unele dintre cele mai bune alimente care luptă cu gripa și răceala.
Supă de pui

Supa de pui este una dintre cele mai comune alimente pentru vindecarea unei răceali. Supa de pui fierbinte ajută la subțierea și eliminarea mucusului din organism. Carbohidratii prezenti în bulion ajută la creșterea nivelului de energie al unei persoane . Aburul deblochează congestia sinusurilor si legumele bogate antioxidante acționează ca un anti – inflamator , ceea ce o face aceasta hrana perfectă pentru a bate răceala.

Banană

Bananele sunt bune pentru a calma greața și ajută la calmarea stomacului . Ele ajută la stimularea producției de mucus la nivelul stomacului , ea protejând astfel formarea de acid care provoacă greață . Pe lângă faptul caelimină efectele secundare ale gripei, ele , de asemenea, balansează electroliții în timpul crizelor de greață sau diaree .

Usturoi

Usturoiul zdrobit contine alicina , care este un antibiotic natural și decongestionant , care va ajuta la stimularea funcțiilor sistemului imunitar . Dar este important să ne amintim că usturoiul isi pierde aceste proprietăți la temperaturi ridicate astfel încât trebuie să folosim usturoiul crud în salate și supe sau pur și simplu adăugați-l la sfârșitul oricărui proces de gătit.

Ceai

Ceaiul este plin de polifenoli (produse chimice de plante antioxidante care acționează ca anti-inflamatoare), care păstrează membrana mucusului și te ajută să respiri mai bine. Ceaiul fierbinte, de asemenea, împiedică răspândirea de viruși. În afară de faptul că, aburul de la o cana de ceai fierbinte va ajuta, de asemenea, la ameliorarea congestiei. Ia o ceașcă de ceai fierbinte negru, pe bază de plante sau alb, pentru a lupta cu scurgerile.