dinti

Niște dinți albi și strălucitori pt face pe oricine să arate mai atractiv, sănătos și mai tânăr. Mulți oameni evită să zâmbească în public, deoarece sunt conștienți de culoarea dinților lor.

Dinții pot deveni treptat galbeni din cauza îmbătrânirii, factorilor ereditari, igienă dentară săracă, sau consumul excesiv de ceai, cafea, tutun și țigări. In plus, doze mari de antibiotice, condiții climatice, infecții și metabolismul necorespunzător poate contribui la decolorarea dinților.

Deseori, oamenii cauta tratament profesional pentru a elimina tenta galbenă de pe dinții lor, dar astfel de tratamente necesită timp și pot fi costisitoare. Dacă doriți să scăpași de dinți galbeni, puteți încerca unele remedii naturale. Există multe ingrediente în bucătărie pe care le puteți utiliza pentru a restaura zâmbetul alb și sidefiu.

1. Sare :

Sarea este ingredient foarte eficient pentru a adăuga albire dinților. Putem presara puțină sare pe periuța de dinți, atunci când vă spălați pe dinți pentru a-i face mai albi. Este mai bine să utilizați sare de mare sau sare de masă. Ați putea amesteca sarea, cu o linguriță de bicarbonat de sodiu pentru a obține un amestec pentru albirea dinților . Bicarbonatul de sodiu este de asemenea bun pentru albirea dinților.

2. Apă :

Apa nu este numai bună pentru sănătatea noastră, dar ,de asemenea, pentru dinții noștri . Păstrează gura noastră hidratata și , de asemenea, reduce aciditatea. Sorbind apă la un interval atunci când consumați alcool și produse alimentare întunecate, pigmentate va menține dinții curați prin limitarea lor de lacolorare.

3. Legume :

Există multe legume diferite, care curăță dinții nostri în mod natural. Cum ar fi morcovi , broccoli , conopidă , castravete , etc sunt agenti naturali de curățare ai dinților. Este întotdeauna un bun obicei de a mânca legume crude zi de zi, pentru a menține dinții nostri albi.

4. Fructe :

Fructele sunt , de asemenea, bune pentru dinții nostri . Merele și perele sunt cele mai bune pentru că atunci când mestecăm aceste fructe , crește secreția de salivă , care ajută la menținerea dinților curați. Deci, ar trebui să adăugăm aceste fructe pentru masa noastră de zi cu zi .

5. Oțet de cidru de mere :

Este minunat pentru a elimina petele dificile de pe dinți în special atunci când acestea sunt cauzate de cafea și nicotină . Ai putea cufunda periuța de dinți în oțet de cidru de mere și apoi periați dinții cu ea. Următor ar trebui să clătim gura în mod corespunzător pentru a elimina orice reziduuri acide.