nmmnnmnmm

Ați început să credeți că nu puteți pierde in greutate? Simțiți ca și cum toate eforturile au efecte inverse și pot provoca creșterea în greutate? Dacă doriți să pierdeți kilogramele în plus, aflați ce greșeli comune de pierdere în greutate v-ar putea împiedica să obținerea rezultatele pe care le doriți.

Nimeni nu vrea să transpire prea mult și să renunțe la înghețată, fără să vadă rezultate! Aici sunt 5 exemple de greșeli care pot încetini procesul de pierdere în greutate.

1. Dacă numeri caloriile – Determina aportul potrivit pentru tine

Deja știți acest lucru: Consumați mai puține calorii decat corpul are nevoie pentru a menține greutatea actuală ți pentru a scădea kg în plus. Dar numai 11% dintre persoane estimează corect caloriile pe zi, conform unui studiu. Restul dintre noi au tendința de a supraestima, spune Bonnie Taub-Dix, RD, un purtator de cuvant al Asociației Americane de Dietetică. Să presupunem că 2.000 de calorii pe zi vă vor permite să ajungeți la greutatea dvs., dar este într-adevăr nevoie de 1800.

2. Ești prea restrictivă cu dieta

Alimentele sunt elemente cruciale în pierderea în greutate. Nu se poate, eventual, pierde în greutate, fără a reduce cantitatea de calorii pe care le consumăm sau cum se spune, merge pe o dietă. Cu toate acestea, un regim alimentar foarte restrictiv, care implică reducerea drastică de calorii și eliminarea totală a anumitor alimente poate fi contraproductivă. Ingestia de alimente prea mică (de exemplu, aportul caloric de mai puțin de 50% din ceea ce necesită organismul) încetinește metabolismul, în timp ce eliminarea anumitor tipuri de alimente poate duce la pofte și supraalimentare. Nu este nevoie de astfel de măsuri drastice pentru a pierde in greutate, cheia de la pierderea în greutate efectivă este controlul porțiilor și alegeri alimentare inteligente.

3. Te bazezi pe suplimente de scădere în greutate

Industria de pierdere în greutate a devenit o industrie de multe miliarde de dolari, toate datorită oamenilor care au “repară rapid” mentalitatea. O mulțime de oameni fac greșeala imensă de a crede promisiunile mari ale suplimentelor dubioase și pastilele de dietă. Multe dintre aceste suplimente sunt ineficiente și sunt doar o pierdere de bani. În cazul în care există cele care de fapt duc la pierderea în greutate, efectele periculoase pe care le prezintă pentru sănătatea ta pot fi copleșitoare.