cearcane

Pielea din jurul ochilor este foarte delicată și mai subțire decât majoritatea celorlalte zone ale feței. Ea nu are glande de ulei și are o textură fină. Acest domeniu necesită o îngrijire specială și reflectă neglijarea, îmbătrânirea, stresul, sănătatea și stil de viață.

De fapt, cearcănele din jurul ochilor se pot dezvolta, de asemenea, datorită unor factori ereditari, lipsa de somn, boală, stres și deficiențe nutriționale. Prin urmare, împreună cu tratamentul extern, este recomandabil să luați în considerare aceste aspecte, în scopul de a stabili cauza și de a aduce modificările necesare.

Cearcănele se pot dezvolta de la o vârstă fragedă, cum ar fi adolescență, deși sunt mai frecvente la persoanele în vârstă. Acest lucru se datorează cauzelor discutate mai sus. Modul de a preveni cearcănele este de a avea o dietă hrănitoare și echilibrată, inclusiv fructe proaspete, salate, iaurt și varză în alimentația de zi cu zi, alături de cereale neprelucrate, lapte, brânza de vaci (paneer), linte și fasole.

Exercițiile de zi cu zi , împreună cu o respirație profundă , ajută la circulația sângelui , oxigenarea și controlul stresului. Somnul adecvat și relaxarea sunt foarte importante .

Mișcări blânde și o atingere ușoară sunt esențiale în timp ce manipulați zona , pentru a elimina machiajul sau pentru a aplica creme. Este mai bine să nu se maseze zona , astfel încât pielea nu se trage sau întinde în nici un fel .

Orice masaj a zonei ar trebui să fie făcut în timpul un tratament facial profesional , astfel încât să fie folosite tehnicile corecte. Un gel de curățare sau crema ar trebui să fie utilizate pentru a elimina machiajul, cu o dischetă de bumbac umed . Gelurile și cremele ajută la dizolvare și eliminarea murdăriei, astfel, să faciliteze îndepărtarea lor .

Ar trebui să se aplice o crema care a fost special formulată pentru zona din jurul ochilor . Cremele grele nu sunt potrivite . Ar trebui să fie o cremă cu o textură ușoară și consistentă . Crema trebuie să fie îndepărtată cu un tampon de vată umed după 10 minute . O crema care conține migdale , este bună, deoarece hrănește nu numai pielea , dar are un efect iluminare dacă este utilizată într-o perioadă mai lungă de timp. De obicei, măștile faciale nu se aplică în jurul ochilor .