remedii dinti

O durere de dinți cauzată de cariile dentare pot provoca o mare de durere. Până când veți putea să mergeți la medicul dentist pentru a avea dintele restaurat, aici sunt câteva modalități pentru a ușura disconfortul.

Evitați alimentele și băuturile care sunt foarte reci sau foarte calde. Deoarece stratul de dentină a dintelui a fost invadat de carii dentare, temperaturi extreme care pot provoca dureri.

1. Lămâi

Lămâile conțin vitamina C în abundență care este capabilă de a reduce durerile de dinți, prin urmare, o felie de coajă poate reduce durerea.

2. Suc de iarba de grâu

Sucul de iarbă de grâu conține mai multe proprietăți medicinale. Folosindu-l ajută la ameliorarea durerii prin limitarea creșterii bacteriilor.

3. Usturoi si ceapă

Proprietățile antiseptice ale usturoiului ăi ceapa ajută la ameliorarea durerilor de dinți. Păstrați o felie de ceapa pe dintele dureros sau aplicarea de pastă de usturoi cu sare poate fi de asemenea de folos pentru durerea de dinți.

4. Terapie cu gheață

Ia un mic sac și pune niște cuburi de gheață în ea. Infășurați cu un prosop și țineți-l pe maxilar, în apropierea dintelui dureros. Aceasta va ajuta la ameliorarea durerii.

5. Ceapă crudă

Mestecați ceapă crudă pentru aproximativ 3 minute este suficient pentru a ucide toti microbii din gură și să asigurați o protecție de la serie de tulburări dentare.