detox

Ași auzit atât de multe despre detoxifiere și vă puteți întreba cât de benefică poate fi. O curățare adecvată sau obiceiuri bune pentru detoxifierea naturală a organismului pot ajuta cu adevărat pentru a obține beneficii uimitoare de sănătate. Noțiunea unui program de dezintoxicare simplu ar trebui să fie integrată într-un stil de viață sănătos pentru a vă oferi cele mai bune rezultate.

1. Înlocuiți o masă în fiecare zi cu un suc de detoxifiere:

Deși nu vrei să apelați la măsuri extreme, există unele idei care pot face minuni. Când vine vorba de curățarea în mod natural a corpului, o măsură benefică poate fi de a înlocui o masă pe zi cu un suc de detoxifiere. Acest lucru nu este extrem și nu va provoca nici un rău, dar poate fi excepțional pentru a scăpa de substanțe de care corpul nu are nevoie.

O reteta buna care include ingrediente naturale și sănătoase, va promova digestia, introduce fibre, și va curăța în mod regulat și natural.

Suc verde

• 1 ceașca de varză  (4 oz)
• 1 măr  tocat
• 1 banană coaptă.
• 1/2 ceașca  de frunze proaspete de pătrunjel

Combină varză, mere, banane, pătrunjel, și 2 1/4 căni de apă într-un blender, se amestecă până se omogenizează. În cazul în care amestecul este prea gros, se mai adaugă un pic de apă.

2. Întorceți-vă la alimente organice atunci când este posibil:

În timp ce nu trebuie să mâncați doar organic, există anumite alimente care sunt o necesitate. Lista de alimente cunoscută sub numele de “Dirty Dozen”, conține o listă de alimente în care pesticidele și conservanții se pot construi și, prin urmare, consuma și ingera în timpul digestiei.

3. Faceți un masaj bun și intens:

Avem tendința a ne gândi la masaj ca un lux de relaxare, care, desigur, poate fi, în unele cazuri. Deși un masaj poate fi cu siguranță un lux frumos sau mod de a te răsfăța, de asemenea, se întâmplă să fie o modalitate bună de detoxifiere a organismului.

4. Bea mult mai multă apă:

Chiar dacă credeți că beți suficientă apă potabilă într-o zi, ia aportul la un nivel cu totul nou. Dacă există un lucru care vă poate ajuta cu ușurință și în mod natural să dezintoxicați corpul, este cu siguranță apa. Avem tendința de a ne gândi că am băut destulă, atunci când într-adevăr avem nevoie pentru a crește aportul nostru.

5. Înlocuiți cafeaua de dimineață cu ceai verde:

Un pic de cofeină este în regulă, dar trebuie să fiți atenți cu privire la cât de multă consumați de-a lungul unei zile sau săptămână. De asemenea, trebuie să fiți atenți câtă cafeina luați la un moment dat. Deși o ceașcă consumată ocazional este bună, dacă sunteți în proces de detoxifiere a organismului, apoi doriți să schimbați lucrurile un pic.