detoxifiere

Este ușor să pierdeți din vedere faptul că întregul corp este conectat la stilul dumneavoastră de viață care joacă un rol important în toate aspectele. Prin curățarea corpului de impurități, toate organele lucrează în armonie unul cu altul. Din moment ce pielea este cel mai mare organ, beneficiază, de asemenea, de eliberarea de substanțe nocive din organism și înlocuirea cu substanțe nutritive și minerale.

Aici sunt o serie de măsuri pentru a vă asigura că vă veți oferi cele mai bune condiții pentru prevenirea acneei.

Parte a procesului de detoxifiere este limitarea numărului de toxine care vin în multe forme, iar unele nu sunt la fel de evidente ca altele. Lucruri cum ar fi fumul de țigară și de alcool sunt destul de toxice pentru organism. Dar, de asemenea, pesticidele și erbicidele din fructele și legumele cultivate convențional, antibioticele și hormonii de creștere din animalele crescute convențional, sunt, de asemenea, nocive. Există, de asemenea, zeci de metale grele, care sunt toxice pentru organism, care se pot acumula de-a lungul timpului. Dacă le-ați lăsat necontrolate ani de zile, acestea ar putea fi cauza multor probleme cu care vă confruntați, cum ar fi acneea, precum și alte probleme de sănătate.

Acneea este formată de la interior spre exterior, astfel încât ceea ce vedeți pe față și alte zone nu este rezultatul a ceea ce faceți în prezent, dar ceea ce ați făcut sau nu în trecut. Prin reorientarea tratamentului acneei din interior, de unde acnee începe, ar trebui să înceapeți să vedeți îmbunătățiri în timp. Aici sunt lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la îmbunătățirea stării pielii.

– Beți multă apă pură. Fiind într-o stare de deshidratare poate provoca acneea să se agraveze.

– Fă o curățare de colon. Construit din deșeuri, colonul poate duce la piele nesănătoasă.
Curăță ficatul. Mănâncă alimente care ajută ficatul, evită cafeina și alcoolul.

– Mănâncă fructe, legume, carne și evitați substanțe chimice toxice.
Renunțați la fumat și limitați consumul de alcool.

– Ia un filtru de apă pentru duș pentru a limita cantitatea de clor de pe piele.