par

Tratarea părului gras este doar o chestiune de învățare care ingrediente sunt bune pentru părul tău , și pe care ar trebui să le eviți. Aici sunt câteva sfaturi utile pentru tratarea părului gras . Unele dintre ele le puteți foloși chiar acum !

1 . Clătiti părul cu oțet

Știu că miroase groaznic , dar cidru de mere sau oțetul alb poate fi un bun remediu pentru părul gras . Oțet acidifică scalpul și curăță impuritățile și uleiurile . Se aplică clătirea oțetului după samponare și clătiți. Pentru cele mai bune rezultate se face de 3 ori pe săptămână .

2 . Suc de lămâie

Lămâile au un pH acid în afara corpului , care le face bune pentru părul gras . Folosind suc de lămâie , puteți clăti părul . Ia sucul de la 2-3 lămâi și se amestecă cu un litru de apă . Apoi, samponează , ca de obicei și clătește . Ar fi mai bine să se evite balsamul gras și să se folosească balsam special pentru părul gras .

3 . Șamponează în mod corect

Nu cumpara un sampon cu uleiuri cum ar fi ulei de argan , care este perfect pentru părul uscat . Achiziționează un sampon special făcute pentru părul gras . Așigurați- vă că vă spălați părul în fiecare zi . Ar trebui să evitați , de asemenea, șampoane și balsamuri cu silicon .

6 . Optați pentru aloe vera

Combină șampon cu 1 lingură de aloe vera , sampon , și masați ușor scalpul cu vârful degetelor . Aloe vera va ajută la detoxifierea scalpului de impurități , și oferă o abordare de vindecare pentru curățarea scalpului în loc de una pe baza de produse chimice .

7 . Nu-ți mai atinge părul 

O altă metodă bună pentru tratarea părului gras este de nu-l mai atinge atât de mult . Când rulați degetele prin par sau frecvent vă jucați cu el , glandele de producție a uleiului sunt activate , și părul tău devine gras rapid .