par

Ați auzit vreodată de alimente care previn căderea părului ? Schimbarea a ceea ce mănânci și cum mănânci poate face într-adevăr o mare diferență în modul în care arăți și te șimți ! Dacă sunteți de căderea părului , ar trebui să acordați atenție la dieta curentă . Aici sunt 7 alimente delicioase și nutritive care previn pierderea părului .

1 . Creveți

Poate că , creveții sunt mâncarea mea preferată care previne căderea părului ! Creveții sunt ridicați în zinc , care este foarte important în prevenirea căderii părului . Dar așigurați-vă că nu exagerați cu consumul de zinc , deoarece aceasta poate duce la pierderea părului, deoarece e crescut în testosteron . Rămâi la doza zilnică recomandată ( 11 mg ) , și vă va fi bine !

2 . Ouă și produse lactate

Dacă suferiți de căderea părului și nu aveți restrictii alimentare , adaugă mai multe produse lactate , cum ar fi lapte degresat , iaurt scăzut în grăsimi , și ouă pentru dietă . Produsele lactate și ouăle sunt surse excelente de vitamina A și B12 , care ajută la producerea de sebum , un ulei produs de corpul tau pentru a lubrifia pielea și părul .

3 . Pui

Una dintre căile mele preferate pentru a obține proteine ​​este prin consumul de carne de pui . Este slabă , susține dinții și oasele puternice , ajută la prevenirea pierderii de masă osoasă , este bun pentru sănătatea inimii , promovează ochii sănătoși , accelerează metabolismul și stimulează funcția șistemului imunitar . Consumul de carne de pui este important în menținerea părului sănătos și puternic ! Mănânca o porție pe zi de proteine ​​slabe , cum ar fi de pui , produse din soia sau pește !

4 . Fasole Garbanzo

Fasolea Garbanzo are un gust minunat și este , de asemenea, plină de minerale și vitamine care sunt bune pentru reducerea colesterolului , sănătate digestivă , scăderea tenșiunii arteriale și acestea sunt bune pentru părul tău ! Ele sunt pline de acid folic și proteine ​​, care sunt cheia pentru păr lucios și puternic ! Puteți coace fasolea pentru un tratament cu cimbru sau să o adăugați la salata!

5.  Nuci

Nucile sunt o gustare sănătoasă pentru că acestea sunt bogate în grasimi bune , vitamina E și fibre . Nucile pot ajuta , de asemenea, la prevenirea căderii părului ! Incearcă să mănânci niste nuci , alune și migdale ca gustare de după-amiază . Nuci, alune și migdale contin zinc și omega-3 .