xcxvx

Părul nostru este slava încoronare a aspectul nostru . Atât la propriu cât și la figurat ! Și atunci când este lung și plin de viață , cu atât mai mult . Nu este de mirare că femeile tanjesc după părul lung sănătos. Deci, dacă sunteți în căutarea unui părul lung , aici sunt câteva sfaturi pentru un păr sanatos , pe care va trebui să le urmați.

Sfat 1 : Masați părul de cel puțin două ori pe săptămână .

Masaj pentru o mai buna îngrijire a părului :

Ca orice alt lucru viu , stimularea face minuni penru creșterea părului. Masajul trage fluxul de sânge la nivelul scalpului și acest lucru la rândul său, stimulează creșterea părului dumneavoastră . O situație win win ! Dvs. relaxat și părul are promisiunea de creștere mai bună.

Sfat 2 : masați părul de cel puțin două ori pe săptămână . Aceasta este una dintre cele mai simple sfaturi de frumusete pentru creșterea parului .

Părul curat este primul pas pentru a fi sănătos . Dar, așa cum vă curățați și spălați , este esențial să se urmați aceste câteva sfaturi pentru îngrijirea părului lung .

Sfat 3 : Da , părul tău arată mai bine atunci când este spălat . Dar spălatul în fiecare zi îl va face uscat și fragil . Nu spălați mai mult de trei ori pe săptămână .

Sfat 4 :părul este fragil atunci când este ud. Fii blând atunci când îl speli .

Sfat 5 : Folosiți apă rece sau normală când clătiți . Apă caldă are același efect ca tratamentul termic și va deveni uscat și creț .

Sfat 6 : Nu folosi prea mult sampon și balsam pe păr.

Folosiți balsam pentru o mai buna ingrijire a părului :

Balsamul este un factor-cheie pentru menținerea părului sănătos și strălucitor. Bochează umezeala din și previne uscăciunea , împreună cu furnizarea de protecție de la murdărie și poluare , într-o anumită măsură de la soare . Prin urmare, sărind peste balsam ar fi pur și simplu neindicat . Cu toate acestea , există anumite sfaturi și modalități pentru a face acest lucru corect , în funcție de nevoile tale .

Sfat 7 : Nu ieși din duș fără a utiliza un balsam . Niciodată ! Acum puteți folosi balsam de păr cu un produs obișnuit ambalat sau mergi pe mai multe căi de atac de casă . Ungerea înainte de un duș face minuni , dar puteți face , de asemenea, un balsam cu ou și o mască de păr pentru utilizarea regulată , dacă vă rog .

Sfat 8 : Cu toate acestea , dacă aveți părul extrem de fragil atunci folosirea unui balsam o dată pe săptămână este recomandată .