oil

Oricat de mult am iubi sampoanele si balsamurile scumpe, nimic nu poate bate remediile naturale. Am înțeles că a pune chestii de genul gălbenușului de ou sau iaurt pe parul tau poate fi cam dezgustător . Cu toate acestea , cred că aș face o excepție pentru uleiul de măsline. Sunt destul de sigura că si tu ai face, atunci când îți dai seama de beneficiile și efectele uimitoare ale uleiului de măsline.

1 . Uleiul de masline poate fi folosit pentru a îmblânzi părul creț . Aplica niste ulei de măsline pentru păr în timp ce faci dus pentru a descurca cu usurinta parul.

2 . Noi folosim o mulțime de produse de styling si spray-uri de par pentru a obține coafura noastra preferata. Uleiul de masline poate ajuta la întinerirea pielii capului si previne daunele care ar putea deteriora firul de par.

3 . Uleiul de masline are capacitatea de a hrani parul uscat si deteriorat . Doar asigurați-vă că-l aplicati de la rădăcina părului .

4 . În loc de a folosi balsamuri scumpe, uleiul de masline este un inlocuitor ideal. Acesta oferă aceleași beneficii ca un balsam obișnuit , cu excepția ca este 100% natural.

5 . Obositi sa găsiti în mod constant par pe perna, pe podea la duș sau in peria dvs? Uleiul de masline poate ajuta cu problema de cadere a parului

6 . Uleiul de masline poate da parului tau stralucirea de care are nevoie. Acest lucru este important mai ales în timpul verii, atunci cand parul tau este supus la apă sărată și soare.

7 . Aplicarea ulei de masline pe scalp de parul tau este extrem de important . Acest lucru va ajuta parul sa creasca mai repede si mai sanatos .

8. Uleiul de masline poate lupta cu matreata si alte probleme ale parului enervante și pentru a preveni senzația de mâncărime de pe scalp .

Sfat : Ulei de măsline poate fi combinat cu multe produse , cum ar fi scortisoara , miere , galbenus de ou , ulei de arbore de ceai , etc pentru a forma o masca de par care se potriveste tipului dumneavoastră de păr