1

Exista o gama larga de idei de culori pentru parul rosu, tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi cea mai potrivita nuanta in functie de tonul pielii. Nu trebuie sa ai o culoare naturala a parului rosu, trebuie doar sa fii suficient de curajoasa si sa alegi nuanta potrivita, asa cum exista diferite nuante rosu disponibile: de la ghimbir la cupru si tonuri de rosu cu aspect natural la rosu aprins, toate aceste nuante indica rafinament si feminitate.

Magenta, visiniu si nuante de rosu aprins sunt perfecte pentru acelea dintre voi binecuvantate cu un ton al pielii de portelan, deoarece acestea adauga o nota moderna look-ului. Alte nuante de rosu care pot fi incluse în aceasta categorie sunt: capsuni, mandarine (purtat de superstaruri, cum ar fi Florence Welch si Jessica Chastain) sau Auburn.

Rosu închis este cea mai buna optiune daca aveti un ton al pielii masliniu sau bronzat, precum si o nuanta a parului mai inchisa. Aceasta nuanta de rosu inchis are o nuanta de violet daca parul tau natural este maro inchis spre negru.

Deci, fetelor, daca sunteti gata pentru o noua aventura in ceea ce priveste culoarea parului, rosu este optiunea ideala. Aceasta culoare aduce delicatete si mister si te va face sa arati ca o adevarata diva!

1

2

3

4

5

6

7

8