Tenul tau are nevoie de aceeași atenție ca și corpul tău atunci când Facial maskvine vorba de toxine. Următoarele retete de detoxifiere facute in casă sunt pur și simplu irezistibile datorită efectului lor miraculos pe care il au asupra pielii noastre. Clătiți agentii nocivi din pori cu ajutorul acestor tratamente naturale și calmante.
Cei care sunt dornici de a explora următoarele ritualuri de frumusete pot învăța cum să încorporeze tratamentele cele mai benefice în programul lor de ocupat de zi cu zi. Acestea sunt măștile cu care vă puteți răsfăța porii:

Mască cu banană si miere

Eliberaza porii de excesul de sebum prin detoxifiere cu ajutorul bananelor. În primul rând, curata pielea ușor pentru a pregăti porii pentru detoxifiere. Pisează banana si apoi amestecă cu 1 lingurita de miere. Aplicați amestecul pe fata și asigurați-vă că lăsați în zona din jurul ochilor. Lasati masca pe timp de 10-15 minute și în final se clateste cu apa calduta. Acest tratament va elimina celulele moarte ale pielii și va debloca porii pentru a lasa pielea sa respire natural.

Capșuni și miere

Combina aceste două ingrediente într-un tratament nutritiv și revitalizant. Folosiți un bol mediu in care amestecati 2 linguri de căpșuni cu 2 linguri de miere. Aplicați pe față, pe pielea curată. Aceasta este condiția supremă de a garanta succesul ritualului detoxifiere. Lasati masca pe timp de cel puțin 15 minute, apoi spălați cu apă călduță. Includeți această sesiune de frumusețe în rutina săptămânală de ingrijire a pielii si bucurați-vă de efectul fabulos al unui ten perfect.

Sucul de roșii și miere

Urmatoarea reteta include două dintre ingredientele cele mai utilizate in ceea ce priveste îngrijirea naturală a pielii.În scopul de a curata pielea de puncte negre, acnee și alte probleme de piele, tot ce trebuie sa faci este să aplici aceasta mască calmanta pe fată. Într-un castron se amesteca 2 linguri de suc ​​de rosii cu 1 linguriță de miere. Lăsați amestecul timp de 25 de minute, rezultatul va fi uimitor.