peneeeeeeeee

“Cine se aseamana, se aduna”, prin urmare, nu e de mirare ca designerii s-au aliat pentru a promova cele mai noi tendinte si modele care vor impopotona imediat garderoba noastra.

Penele, au capatat in ultimul sezon o popularitate uimitoare, fiind niste accesorii uimitoare care dau clasa si originalitate unei tinute. Desi, unele dintre noi ar putea fi reticente la adoptarea acestui stil, cu cateva sfaturi din partea specialistilor am putea crea un look chic si foarte feminin.

Ar fi aproape imposibil sa enumeram toate accesoriile care sunt decorate si modernizate cu detalii de pene. Prin urmare, am ales cateva exemple de accesorii dragute si in voga, care v-ar putea oferi o perspectiva asupra modului in care putem introduce accesoriile din pene in garderoba noastra.

Gentile de mana si posetele sunt cele cele mai intalnite accesorii care folosesc acest detaliu minuat. Accesoriile de par sunt, de asemenea, impodobite cu pene oferind un look dragut si tineresc. Modelele de pene care indeplinesc perfect criteriile sunt penele de paun. Bijuteriile sunt, de asemenea, importante atunci când vine vorba de evenimente formale sau mai putin formale. Cerceii cu pene, colierele si bratarile cu pene sunt deasemene un must have, mai ales in sezonul estival.