club

Odata ce ai ales in ce club mergi, un lucru important de care trebuie sa tii cont este sa adaptezi tinuta in functie de genul clubului si de muzica. Poti verifica, de asemenea, daca clubul respectiv are un cod vestimentar special. Pentru o noapte in club, hainele sexy precum fuste mini sau rochii, paiete, franjuri, volane, tinute metalice sau culori neon, accesorii indraznete si pantofi inediti sunt alegerea ideala.

Pielea este un element cheie pentru un look perfect daca mergi intr-un club Rock’n’Roll. Culori inchise, tinte si machiaj strident sunt un must-have. De asemenea, ia în considerare ghetele cu tinte si inele grele. O rochie sexy din piele accesorizata cu bijuterii, lanturi si coliere gotice sunt o alegere super pentru o noapte intr-un club.

fdvfv
Elementele-cheie pentru un club R & B sunt: aur, lanturi, paiete, printuri de animale, ciorapi si platforme. Alege o rochie sexy cu insertii metalice sau paiete si vei avea look-ul dorit.

vvvvvvvvv
Pentru cluburile dance, puteti alege culori neon, denim, pantofi si accesorii metalice. Combina o rochie scurta cu accente metalice accesorizata cu o bratara supradimensionata.

cucu