Incepand cu Madonna, Posh sau David Beckham, Jessica Alba, Fergie etc., toate vedetele poarta esarfe cu gust. Esarfa este un accesoriu must-have, dupa cum am mai spus, care poate schimba o tinuta in functie de stilul sau si de cum o porti. In plus, iti tine cald si se simte bine pe gat la orice temperatura.

Esarfele pentru o iesire in oras sau pentru petrecut timpul afara sunt comode si mai grele datorita materialului: lana sau combinatii cu lana. Esarfele pentru tinute lejere de purtat in spatii inchise, sunt un accent perfect daca sunt din matase usoara sau poliester.

Cum sa porti esarfa:

Alunecos si stylish: perfect pentru zilele reci in care vrei sa arati stilata. Aduna capetele esarfei  spre piept, si indreapta-le unul din colturi spre spate, tinute sub randul esarfei, cu colturile celelalte lasate in fata, ca si cum ar „curge” materialul pe piept.

Esarfele patrate: impatureste esarfa cat sa formeze un triunghi. Asaza esarfa cu coltul triunghiului in fata, pe decolteu, cu colturile legate la spate.

Pentru caldura: aranjeaza esarfa in jurul gatului de cate ori se poate, iar capetele baga-le pe dedesubtul randurilor. Acest stil arata cel mai bine cu blazere si sacouri.

Stilul clasic: aici ai nevoie de esarfe din matase sau satin. Aranjeaza-le in jurul gatului, pentru un look elegant. Poti sa legi o esara si pe o latura a gentii, de unul dintre manere.

De asemenea, nu purta esarfele prinse cu brose si nici nu le asorta la culoarea pantalonilor sau a bluzei. Esarfele sunt accesorii care improspateaza tinuta.