Picioarele cu o forma frumoasa atrag imediat atentia oamenilor din jur. Nu oricine este binecuvantat cu picioare lungi si perfecte. Dar putem sa avem grija de ele ca sa le facem frumoase.

Forma picioarelor este un criteriu determinant in frumusetea lor. Picioarele nu trebuie sa fie nici prea groase, nici prea slabe. Picioarele perfecte sunt cele obtinute printr-o dieta echilibrata si exercitii. Incepe sa faci gimnastica.

Picioarele tale pot fi intretinute foarte bine daca incluzi in exercitii si joggingul, si plimbarile. Daca faci bicicleta, cu atat mai bine cu cat iti tonifiezi coapsele si picioarele.

Daca ai grasime in exces pe picioare, scapa de ea printr-o dieta slaba in grasimi, prin intinderi zilnice, prin consum de proteine si fibre. Bea multa apa ca sa scapi de varicele atat de inestetice.

Ingrijirea pielii este la fel de importanta pentru a infrumuseta picioarele. Trebuie sa le mentii fine, matasoase, hidratate, epilate. Sunt multe metode de a indeparta parul de pe picioare, le stii deja. Epilatul cu ceara, cu lama, cu creme sunt solutii temporare si trebuie refacute regulat. Daca iti permiti, poti apela la electroliza sau laser.

Inainte sa te duci la culcare, spala-ti picioarele si apoi absoarbe  cu un prosop excesul de apa. Aplica o lotiune hidratanta care sa mentina picioarele matasoase. Poti sa le oferi si un masaj, pentru ca masajul imbunatateste circulatia si intinereste muschii obositi ai picioarelor.

Nu-ti expune picioarele prea mult la razele solare, pentru ca bronzul poate fi daunator. Poti sa iti protejezi picioarele purtand haine care sa le acopere. Vara foloseste lotiune cu ecran solar mai mare de SPF 15.

Cu exercitii regulate, cu pielea ingrijita, poti fi pregatita sa iti expui frumoasele picioare si sa te simti bine in pielea ta!