Sunt multe cupluri care nu se mai bucura de sex dupa o vreme, in relatia lor. Libidoul sexual scade si sunt multe motive pentru care un cuplu nu se mai bucura de sex dupa un timp. Asa ca daca te numeri printre ghinionistele unei astfel de relatii, iata cateva sfaturi ajutatoare pentru a-ti imbunatati viata sexuala.

Un motiv ar fi ca ambii o fac in moduri gresite. Poate ca el te raneste pentru ca foloseste prea multa forta. Poate ca nu va dedicati timp preludiului astfel ca femeile nu sunt excitate si isi pierd rapid interesul in sex. Este important ca un cuplu sa petreaca mult timp in preludiu pentru ca ambii sa fie excitati destul pentru a face sex de calitate. Alt factor poate fi ca exista o lipsa a comunicarii eficiente. Discutiile despre sex ajuta destul. Trebuie sa fii deschisa si sa vorbiti despre ce va place si ce nu. O discutie sincera va va ajuta sa rezolvati problemele. Adesea femeile doresc mai multa implicare emotionala in sex, doar nu e vorba doar de actiunea in sine. Vorbiti despre asta, priviti-va unul pe altul, implicati-va amandoi.

Si tehnicile sexuale folosite in cursul sexului joaca un rol important in a ajunge la placerea sexuala. Baietii nu isi imagineaza ca sunt niste armasari care isi vor satisface femeile pocnind din degete, fara efort. Exista o cale de a ajunge acolo si barbatii trebuie sa fie destul de open minded pentru a practica acele tehnici. Ii va ajuta sa se bucure de sex de calitate si placut. Daca practicati amandoi pozitiile si tehnicile, veti ajunge la orgasm si va va placea sa o luati de la capat.

Sexul este o componenta esentiala a unei relatii de succes. Este important sa va intelegeti dorintele sexuale, sa rezolvati problemele care nu va lasa sa va bucurati de sex. Nu pierdeti relatia din cauza lipsei de comunicare, a lipsei de intelegere sau rabdare.